Lesaanbod

Ons streven is, om uit ieder individu zijn of haar 100% te halen. Onze toegewijde trainers staan u daarbij terzijde.

Combat Fit (lady's only)

Combat Fit Ladys only, is een mix van high intensity training en zaktraining, tijdens de training wordt gebruik gemaakt van de TRX, Kettlebell, Battleropes, medicijnballen, speedladders etc.. Op de bokszak ga je de stoot / trap technieken aanleren, tevens wordt je conditie flink op de proef gesteld. al met al een super training waar je hele lichaam aan bod komt.

Brazilian jiu-jitsu

Op een leuke manier werken aan jezelf, conditie, kracht, mentale weerbaarheid of gewoon meedoen met de gaafste uitlaatklep die je je maar kan bedenken! met BJJ bij Nova Uniao / Lumpinigym kan je terecht om te werken aan je vaardigheden op het gebied van zelfverdediging.

Kids Muaythai

Bij de kids muaythai training, staat bij ons plezier, veiligheid, discipline en respect voorop. het doel van deze training is dat de kids op een leuke, verantwoorde en gedisciplineerde wijze aan sport kunnen doen. Het middel wat we erbij gebruiken is Muaythai. Bij de kids is hoofdcontact NIET toegestaan.

Adult Muaythai

Wil jij je ontwikkelen in de meest ultieme staande sport wat er bestaat? leren stoten, trappen, knieen, clinchen en ellebogen? Dan ben je bij Lumpinigym aan het juiste adres! Wij hebben namelijk een grote groep Muaythai / Thaiboksers met deelnemers, op alle niveaus die elke keer weer hard trainen om hun eigen 100% te halen.

MMA takedowns

In deze les, ga je leren hoe je iemand naar de grond kan brengen, en hoe je daartegen kan verdedigen. De takedowns zijn een mix uit het worstelen, judo, BJJ en Muaythai.

Mixed martial arts

Wil jij een combinatie vanuit verschillende vechtsporten zoals judo, grappling, jiu-jitsu, boksen en thaiboksen beoefenen dan is Mixed Martial Arts dé sport voor jou! Er is veel geoorloofd bij MMA, dit alles in een veilige omgeving.

Bel of mail ons voor een gratis proefles

(Stephan Giebels)

Stel een vraag

Lumpini Gym Sportschool:

Voormalige zaal Stienen,

Bergstraat te Linne Nederland

Auto onder aan het water parkeren

Proeftraining enkel op aanvraag! voor meer info kunt u bellen naar:

+31(0)653602500 (Stephan Giebels)